Stappenplan

 • Stap 1

  Reserveer via het online formulier (stap 1) de datum en het tijdslot die je zou willen.

 • Stap 2

  Geef via het online formulier (stap 2) het aantal deelnemende kinderen + volwassenen door en je eigen adres en contact gegevens. 

 • Stap 3

  U krijgt via de mail van ons een bevestiging van de reservering binnen van uw carnavalstocht. Dit kan enkele uren duren, voordat u deze bevestiging ontvangt.

 • Stap 4

  Heb je al deze stappen gevolgd? Dan heb je nu de finish bereikt en kan de pret gaan beginnen! Afwachten tot de dag van jullie reservering!

 • Stap 5

  Kijk even goed naar het weer de dag voordat jullie de carnavalstocht gaan, zorg dat je je eigen kleed naar het weer. Als het gaat regenen, dan gaat het bij ons gewoon door! Doe een regenjas aan en dichte schoenen en neem eventueel droge sokken en schoenen mee. Loop je de tocht tegen het einde van de middag? Zorg dat jullie een zaklampje meehebben, op sommige plekken kan het donker zijn en dan is de routekaart minder goed te lezen.

 • Stap 6

  Op de dag van reservering: Kom met de kinderen naar ons toe, u kunt parkeren in de openbare parkeervakken in de straat. 5 minuten voordat jullie gekozen tijdslot opent, kunnen jullie naar de feestelijk ingerichte startlocatie komen bij Party Alarm. Hier ontvangt u alle benodigdheden en versnaperingen voor onderweg en krijgt u alle instructies voor de carnavalstocht.

 • Stap 7

  De kinderen en natuurlijk de (groot)ouders zullen nu een start maken van de leuke wandeltocht. Voordat de tocht begint krijgt u vanuit ons een tas mee met een feestmuts, routekaart, het raadsel en andere benodigdheden. Via de wandeltocht valt er een raadsel op te lossen waar aan het einde van de wandeltocht een prijs mee te winnen valt. Een suikerspin en popcorn mogen natuurlijk niet ontbreken. Ieder kind kan na afloop ook nog de meegeleverde consumptie bon nuttigen.

 • Stap 8

  Na afloop van de wandeltocht kunnen jullie je antwoorden inleveren en wie weet hebben jullie wel één van de prijzen gewonnen! Dit maken we op 24 februari bekend.