Veelgestelde vragen

Ons startpunt van de feestelijke Carnavalstocht bevindt zich aan de Urkhovenseweg 23, 5641 KA Eindhoven. Vanuit hier start jullie wandeltocht en hier zal tevens ook de finish zijn.

Ja, dit is verplicht. Wij willen ons graag goed voorbereiden, zodat jullie bezoek vlekkeloos verloopt.

       Speciaal voor bedrijven en (sport)verenigingen kunnen wij speciale tarieven aanbieden bij afname van meerdere tijdslots. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden en een vrijblijvende prijsopgave via het contactformulier.

       Een boeking is bij CarnavalstochtEindhoven definitief als er een bevestigingsmail naar jou is toegestuurd via de e-mail. (dit kan enkele uren duren, voordat deze bevestigingsmail toegestuurd wordt). Dit wordt gedaan als alle gegevens binnen zijn. Bij een last minute boeking kan een email, sms of whatsapp voldoende zijn. Zie voor meer informatie hierover onze Algemene Voorwaarden.

Jullie bezoek aan de Carnavalstocht Eindhoven is Coronaproof. Wij zorgen ervoor dat iedereen op gepaste afstand de tocht kan lopen. Jullie krijgen ieder een eigen tijdslot, zodat iedereen in eigen rust de tocht kan lopen.

Ja, alle prijzen die je ziet zijn allemaal inclusief BTW.

Met een rolstoel of scootmobiel zijn er delen van de route niet toegankelijk.
Een buggy (voor de kinderen) lukt wel.
Er zijn stukken bij die onverhard zijn. Hier kan omheen gereden worden, maar de rest van de groep zal wel de originele route moeten volgen om geen aanwijzingen te missen.

De Carnavalstocht is geschikt voor alle leeftijden. Heeft u kleine kinderen dan kan een draagzak of buggy  handig zijn.

De Carnavalstocht duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en is +/- 3km lang.

Er kan alleen contant (geen pin)  betaald worden op de dag zelf bij aankomst.

Ja, de carnavalstocht gaat altijd door. Kleed je natuurlijk wel naar het weer en zorg voor stevige schoenen of laarzen.

Je kunt in de openbare parkeervakken wachten in de straat of tegenover het verzamel punt en tevens de start van Carnavalstocht Eindhoven. 10 minuten voor je tijdslot kun je naar het verzamelpunt en de start van de Carnavalstocht Eindhoven komen. Hier krijgen jullie verdere instructies over de Carnavalstocht Eindhoven.

Ja, het is natuurlijk mogelijk een boeking te annuleren. Wel zijn er bijna altijd kosten mee gemoeid. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Als jouw vraag ontbreekt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via telefoon op het nummer +31 (0)40 2572174 of via ons e-mailadres; info@carnavalstochteindhoven.nl.